موادلازم :
ذرت بوداده آماده شده12فنجان
بادام زميني بوداده نمکي 350گرم(درصورت تمايل)
شکلات تلخ يک و سه چهارم فنجان
شربت قند يک فنجان (کمي غليظ)
کره يا مارگارين يک چهارم فنجان(50گرم)
طرز تهيه:
فر را روي حرارت 150درجه سانتيگراد (300درجه فار نهايت) گرم کنيد. يک سيني بزرگ فر را چرب کرده و کف مخصوص سرو را با کاغذ روغني بپوشانيد . ذرت هاي بوداده و بادام زميني ها را در کاسه اي بزرگي باهم مخلوط کنيد. خرده هاي شکلات ، شربت و کره را در قابلمه ي کوچک با هم مخلوط کرده و بر روي حرارت متوسط قرار دهيد به طورمرتب مواد را به هم بزنيد تا مخلوط کاملاً يکدست درآمده و به جوش بيايد . سپس مخلوط شکلات را بر روي مخلوط ذرت ريخته و آنها را خوب به هم بزنيد تا همه ذرت ها و بادام زميني ها کاملا به شکلات آغشته شوند . مخلوط را به صورت يکنواخت در سيني فرآماده شده پهن کرده و آن را به مدت 30تا40دقيقه در فر قرار دهيد. گاهي اوقات ذرت ها را به هم بزنيد ، سپس سيني را از فر خارج کرده و صبر کنيد تا خنک شوند. ذرت هاي شکلاتي را در ظرف مخصوص سرو آماده شده بريزيد.
نکته:
1.انرژي کل اين غذا 4500کيلوکالري مي باشد که 22درصد آن از کربوهيدرات، 11درصد آن از پروتئين و 67 درصد آن از چربي تامين مي گردد.
2. مي توانيد ذرتهاي شکلاتي را به مدت دو هفته در ظرف بسته بدون هوا نگهداريد.
3. براي تهيه شربت قند يک فنجان پودرقند را با نصف فنجان آب مخلوط کرده و روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود.
منبع:نشريه ي هنر آشپزي شماره ي 57/خ