موادلازم براي چهار نفر:
نان باگت/ به تعداد افراد
سس مايونز/چهارقاشق غذاخوري
پنير گودا هشت برش براي هرنان باگت/ دو عدد
روغن زيتون/دو قاشق غذاخوري
آبليمو / يک قاشق مربا خوري
فلفل دلمه اي خرد شده /يک عدد
گوجه فرنگي/يک عدد
سير ريز شده/يک قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده / يک قاشق غذاخوري
کالباس /250گرم
تن ماهي / 200گرم
کاهو/ چهاربرگ
مغز آفتابگردان و بادام خرد شده/ دوقاشق غذاخوري
طرز تهيه:
سس مايونز را با روغن زيتون و آبليمو کمي رقيق کنيد و درون نان باگت ها بماليد تا سطح داخلي نان ها کاملاً آغشته به سس شود.کاهو را داخل نان گذاشته و کالباس ،گوجه فرنگي ،جعفري ،سير رنده شده ،فلفل دلمه اي خرد شده را نيزبه آن بيفزاييد و روي مواد ،مغز آفتابگردان و بادام خرد شده و در نهايت پنير ورقه اي بگذاريد توجه:اگر در ساندويچ کالباس به کاربرده ايد از تن ماهي استفاده نکنيد زيرا در بسياري از موارد مصرف کالباس و تن ماهي به طور هم زمان مسموميت به همراه خواهد داشت.
منبع:خانواده سبزشماره 13/خ