مواد لازم براي 4 نفر
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوري
پياز بزرگ خرد شده 1 عدد
سير له شده 1 حبه
کدوي متوسط برش داده شده 4-5 عدد
عصاره ي مرغ يا سبزي خانگي 150 ميلي ليتر
اورگانوي تازه خرد شده نصف قاشق چاي خوري
پودر فلفل سياه تازه به مقدار لازم
جعفري تازه خرد شده براي تزئين به مقدار لازم
انرژي کل 350 کيلو گالري
روش تهيه:
روغن ها را در تابه بزگي گرم کنيد؛ سپس پياز و سير را براي 6 - 5 دقيقه بر روي حرارت ملايم تفت دهيد تا پياز نرم و قهوه اي شود. اکنون قطعات کدو را افزوده و براي حدود 4 دقيقه تفت دهيد تا زماني که کم کم لکه هاي قهوه اي در دو طرف کدوها ظاهر شوند. هر چند وقت يک بار، کدوها را هم بزنيد. عصاره مرغ يا سبزي خانگي، اورگانوي تازه و فلفل را بيفزاييد و بگذاريد براي حدود 10-8 دقيقه به آرامي بجوشد تا آب آن تقريبا تبخير شود. در پايان کدوها را در ظرف سرو بريزيد و روي آن ها جعفري خرد شده تازه بپاشيد و سرو نماييد.
منبع:ماهنامه دنياي سلامت شماره 33/س