مواد لازم :
ژله توت فرنگي (يا هر ميوه ديگر) / دو بسته
توت فرنگي تازه / پيمانه
خامه زده شده / پيمانه
بستني وانيلي /يک پيمانه
طرز تهيه:
ژله ها را در دو پيمانه آب جوش حل کنيد تا حدي که مايع کاملاً شفاف شود بستني وانيلي را هم از فريزر خارج کرده تا به دماي محيط برسد بعد با چنگال آن را نرم مي کنيم.وقتي ژله ها کاملاً درآب جوش حل شد بستني وانيلي را به آن مي افزاييم و دوباره با چنگال مي زنيم و در آخر خامه زده شده را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه مي دهيم .توت فرنگي هاي تازه را در قالب مورد نظر ريخته و 3الي 4 ساعت در يخچال قرار مي دهيم تا کاملاً بسته شود براي برگرداندن دسر کمي کف آن را در آب گرم قرار مي دهيم و در ظرف مورد نظر برمي گردانيم.
منبع:خانواده سبزشماره 13/خ