مواد لازم براي 6 نفر
پرتقال: 6 عدد
پياز : 2 عدد کوچک
زيره: 1 قاشق غذاخوري
پودر فلفل سياه تازه: 1 قاشق چايخوري
رنده پوست ليمو و پرتقال: 1 عدد
نعناع تازه، خرد شده: 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون: 6 قاشق غذاخوري
برگ هاي نعناع تازه و زيتون سياه: براي تزئين به مقدار لازم
روش تهيه:
پرتقال ها را در ظرفي ، به صورت قطعات نازک برش دهيد. سپس دور هر برش از پرتقال را با قيچي ببريد تا پوست آن جدا شود. پياز را نيز به صورت حلقه هايي برش دهيد.
برش هاي پرتقال و حلقه هاي پياز را به صورت لايه لايه در ظرف کم عمقي قرار دهيد و روي هر لايه، زيره، فلفل سياه، نعناع و روغن زيتون بريزيد . در پايان، روي آنها از آب پرتقالي که به هنگام برش دادن پرتقال به دست آمده بريزيد. سپس سالاد را براي حدود 2 ساعت کنار بگذاريد تا مزه دار شود . قبل از سرو، بر روي سالاد، از برگ هاي تازه نعناع و زيتون هاي سياه بريزيد.
منبع: ماهنامه تخصصي دنياي سلامت شماره 32/س