جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ ادويه با گوشت بره
-(5 Body) 
سوپ ادويه با گوشت بره
Visitor 737
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر

نخود (خيس خورده در طول شب) : 75 گرم
کره بي نمک: 1 قاشق غذاخوري
گوشت بره خرد شده: 225 گرم
پياز خرد شده: 1 عدد
گوجه فرنگي: 450 گرم
برگ هاي کرفس خرد شده: به مقدار کم
جعفري تازه، خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
گشنيز تازه، خرد شده: 1 قاشق غذاخوري
زنجبيل آسياب شده: يک دوم قاشق چاي خوري
زردچوبه آسياب شده: يک دوم قاشق چاي خوري
دارچين آسياب شده: 1 قاشق چاي خوري
عدس: 75 گرم
رشته فرنگي: 75 گرم
زرده تخم مرغ: 2 عدد
ليموي آب گرفته: يک دوم تا 1 عدد
پودر فلفل سياه و گشنيز براي تزئين: مقداري
برش هاي ليمو ترش براي سرو: به مقدار لازم
روش تهيه: ابتدا نخودها را آب کشي کرده، زير آب سرد شستشو دهيد و کنار بگذاريد. سپس کره را در يک قابلمه بزرگ و مقاوم به حرارت ذوب نمائيد و گوشت و پياز به مدت 3 - 2 دقيقه تفت دهيد تا گوشت، قهوه اي شود. گوجه فرنگي ها، برگ هاي کرفس، سبزي ها و ادويه را بيفزائيد ، با فلفل سياه به آن طعم دهيد و براي 1 دقيقه بپزيد. سپس 7/5 پيمانه آب را به آن اضافه نموده، هم بزنيد. بعد عدس و نخود را بيفزائيد . اکنون آن را به آرامي به جوش آوريد و کف سطح سوپ را بگيريد و براي 10 دقيقه به سرعت بجوشانيد. سپس حرارت را کم کرده، براي حدود 2 دقيقه به آرامي بجوشانيد تا نخودها نرم شوند. در صورت لزوم، مقدار بيشتري فلفل اضافه کنيد. آن گاه رشته فرنگي را اضافه کرده و براي 6 - 5 دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا بپزد. در اين مرحله، در صورت غليظ بودن سوپ، باز هم کمي آب بيفزائيد. زرده تخم مرغ را به همراه آب ليمو بزنيد و به سوپ در حال جوشيدن اضافه و مخلوط نمائيد. سپس سوپ را فورا از روي حرارت برداريد و هم بزنيد تا غليظ شود. آن گاه سوپ را در ظرف سرو بريزيد و با گشنيز تازه تزئين و با برش هاي ليمو سرو نمائيد.
منبع:ماهنامه تخصصي دنياي سلامت شماره 32
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image