مواد لازم براي 2 نفر
سيب زميني: 450 گرم
روغن مايع: 3 قاشق غذاخوري
کره بي نمک: 50 گرم
پياز خرد شده: 1 عدد کوچک
فلفل قرمز خرد شده و بدون دانه: 1 عدد
بروکلي تکه تکه شده: 225 گرم
ريشه زنجبيل تازه، پوست گرفته و رنده شده: 2/5 سانتي متر
پودر فلفل سياه تازه: به مقدار لازم
روش تهيه:
سيب زميني ها را پوست بگيريد و به قطعات 1 سانتي متري برش دهيد . روغن را در تابه بزرگي گرم کنيد . سپس سيب زميني ها را به آن بيفزائيد و براي 8 دقيقه بر روي حرارت زياد بپزيد و گاه گاهي نيز هم بزنيد تا سيب زميني ها قهوه اي و ترد شوند . اکنون روغن درون تابه را خالي کنيد و کره را به سيب زميني ها بيفزائيد. هنگامي که کره آب شد، پياز و فلفل قرمز را بيفزائيد و براي 2 دقيقه تفت دهيد.
زنجبيل و قطعات بروکلي را به تابه بيفزائيد و براي 3 - 2 دقيقه ديگر تفت دهيد. مراقب باشيد سيب زميني ها خرد نشوند. اين خوراک، پس از افزودن فلفل و مزه دار کردن، آماده سرو مي باشد.
منبع: ماهنامه تخصصي دنياي سلامت شماره 32/س