مواد لازم براي تهيه 6 نفر
براکلي تازه: 1 کيلوگرم
روغن زيتون: 1 قاشق چاي خوري
پوست ليموي رنده شده: مقداري
آب ليمو: 2 قاشق غذاخوري
جوزهندي رنده شده: به مقدار کم
نمک و فلفل سياه تازه: به مقدار لازم
روش تهيه:
ساقه براکلي ها را جدا نمائيد و پوست آن ها را بگيريد. سپس ساقه ها را به صورت مورب برش دهيد. سر براکلي ها را نيز جدا کنيد و پس از شستشو به قطعات کوچک تقسيم نمائيد. آن گاه قسمت سر براکلي ها را براي 8 دقيقه بخار پز نمائيد.
در اين هنگام، قسمت هاي ساقه براکلي ها را نيز بپزيد. در تابه اي مقداري روغن بريزيد و بگذاريد داغ شود. سپس پوست ليموي رنده شده را در آن تفت دهيد تا کمي قهوه اي شود. در اين هنگام ساقه براکلي ها را بيفزائيد و براي حدود 1 دقيقه تفت دهيد. آن گاه آب ليمو، جوزهندي، نمک و فلفل را اضافه کنيد و براي 30 ثانيه ديگر تفت دهيد. حالا سرهاي بخار پز شده براکلي را در ظرف ريخته، ساقه ها را روي آن بريزيد و خوب هم بزنيد. اين خوراک را پس از کمي خنک شدن ميل نمائيد.
توجه: اين غذا براي کساني که کلسترول دارند مفيد است.
منبع: ماهنامه تخصصي دنياي سلامت شماره 32/س