سرو براي 6 تا 8 نفر
زمان پخت: 60 دقيقه
مواد لازم:
برنج/1کيلو
فيله مرغ/200گرم
نخود فرنگي/1پيمانه
فلفل دلمه(2رنگ)/2عدد
پياز/1عدد
سير خرد کرده/1قاشق چايخوري
روغن مايع يا کره/ 100گرم
جعفري و گشنيز/3قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي/2عدد
فلفل سبز تند/3عدد
سس فلفل/2قاشق سوپخوري
نمک و فلفل قرمز/يک دوم قاشق چايخوري
سس گوجه فرنگي/1پيمانه
شکر/1قاشق سوپخوري
سرکه/1قاشق چايخوري
پودر تخم گشنيز/1قاشق چايخوري
طرز تهيه:
برنج را بجوشانيد و آبکش کنيد.
پياز را خرد کنيد ودر تابه اي با روغن يا کره کمي تفت دهيد تا سبک شود. بعد فلفل دلمه اي ها و فلفل سبز تند خرد کرده را به آن اضافه کنيد. سپس سير را خرد کنيد و به مواد بيفزاييد.
فيله مرغ را اضافه کنيد و مواد را خوب تفت دهيد تا رنگ مرغ تغيير کند. نخود فرنگي پخته يا کنسرونخود فرنگي را با گوجه ريز خرد شده داخل مواد بريزيد.
سبزي ها را خرد کنيد و با پودر تخم گشنيز، کمي پودر فلفل قرمز، نمک، شکر، سرکه، سس فلفل و سس گوجه فرنگي به مخلوط در حال سرخ شدن اضافه کنيد و تفت دهيد.
اين مايه را با برنج آبکش شده لابه لا بدهيد و اجازه دهيد دم بکشد. سپس پلو را در ديس بکشيد و سرو کنيد.
منبع: ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س