سرو: براي 2 نفر
زمان پخت: 15 دقيقه
مواد لازم:
تخم مرغ/4عدد
کره/1قاشق سوپخوري
پودر پونه خشک/1قاشق سوپخوري
پنير موتزارلا/يک دوم پيمانه
لوبيا سبز پخته/يک چهارم پيمانه
سس فلفل قرمز/به ميزان لازم
نمک و فلفل سياه/به ميزان لازم
طرز تهيه:
لوبيا سبزها را خرد کنيد و با کمي نمک و آب بپزيد.
تخم مرغ ها را در ظرفي بشکنيد و با چنگال خوب بزنيد. پودر پونه خشک، نمک و فلفل سياه را به تخم مرغ هاي زده اضافه کنيد و آن قدر مخلوط را بزنيد تا سفيده و زرده کاملاً با هم مخلوط شوند.
در تابه اي نچسب، کره را حرارت دهيد و کره داغ شده را در تمام سطوح تابه پخش کنيد.
مايه املت را يکباره در تابه بريزيد و املت را به سرعت روي شعله گاز حرکت دهيد.به اين ترتيب سعي کنيد املت با ضخامت يکسان در همه جاي تابه پهن شود.
آنگاه چند ثانيه اجازه دهيد تابه بي حرکت روي شعله بماند تا کف املت به رنگ قهوه اي روشن درآيد. سپس املت را برگردانيد. دقت کنيد که لازم به سرخ کردن طرف ديگر املت نيست، فقط به قدري حرارت دهيد که املت به تابه نچسبد.
دراين مرحله، لوبيا سبز پخته را روي نصفه از دايره املت، بريزيد و بعد پنير موتزارلاي رنده شده را روي آن بپاشيد. بعد نيمه ديگر املت را روي اين مواد برگردانيد تا املت به شکل نيم دايره شود. بعد به آرامي اين غذا را در ظرف مناسب بکشيد و روي آن سس تند بريزيد.
اين املت با نان و سس فلفل قرمز سرو مي شود و مزه متفاوت و دلپذيري دارد.
اين غذا مکزيکي بسيار خوشمزه است و تندي آن به دلخواه با سس فلفل قرمز، کم و زياد مي شود.
منبع: ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س