|
شيربرنج
-(4 Body)
|
شيربرنج
Visitor
644
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: / برنج يک پيمانه/ شير 3 پيمانه/ گلاب يکسوم استکان/ هل يکسوم قاشق چايخوري/ شکر، عسل، مربا يا شيره يک سوم پيمانه. طرز تهيه: برنج را پاک کرده و ميشوييم. هنگام شستن برنج نبايد آن را زياد چنگ زد زيرا خرد شده و از زيبايي و جلوه غذا کم ميکند. پس از آبکشي، بر نج را حدود دو ساعت در دو ليوان آب سرد خيس ميکنيم (اين کار سبب پخت سريعتر و بهتر برنج و ايجاد لعاب بيشتري در غذا ميشود). آب برنج را خالي ميکنيم. حدود سه پيمانه آب در قابلمه ريخته و پس از به جوش آمدن، برنج را به آن اضافه ميکنيم. با دوباره به جوش آمدن آب، شعله را کم ميکنيم تا برنج به آرامي بپزد. بايد مراقب باشيم تا برنج ته نگيرد زيرا موجب ايجاد طعم سوختگي در غذا ميشود.وقتي آب برنج کم و برنج تقريبا پخته و نرم شد، شير را به آن اضافه ميکنيم و با حرارت ملايم شعله، گاه به گاه غذا را هم ميزنيم تا وقتي که شير جذب برنج شود، شيربرنج غليظ و لعابدار شود. در اين حال، شکر، گلاب و هل را به غذا اضافه ميکنيم و کمتر از يک دقيقه بعد غذا را از روي حرارت برميداريم (هرچه گلاب بيشتر حرارت ببيند، عطر و طعم آن سريعتر از بين ميرود). غذا را درون ظرف ريخته ميگذاريم کمي سرد شود. وقتي سطح روي غذا سفت شد، آن را با زعفران آبزده، پودر پسته، پودر بادام و يا پودر نارگيل تزيين ميکنيم.
|
|
|