جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ سرد جعفرى با يخ گوجه فرنگى
-(3 Body) 
سوپ سرد جعفرى با يخ گوجه فرنگى
Visitor 667
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:1 قاشق سوپخورى روغن زيتون4، عدد پيازچه1، عدد پياز2، حبه سير كوبيده،يك چهارم قاشق چايخورى نمك،يك چهارم قاشق چايخورى فلفل سياه، 1 ليتر آب مرغ بدون نمك، 1 عدد سيب زمينى125، گرم جعفرى، چند برگ نعنا.
طرز تهيه:براى يخ گوجه فرنگى:نيم كيلو گوجه فرنگى رسيده،يك چهارم قاشق چايخورى نمك1، قاشق سوپخورى آبليمو2، قاشق سوپخورى نعناى تازه خرد شده.ابتدا گوجه فرنگى ها را پوست بگيريد و هر يك را به 4 قسمت بريده و تخم هاى گوجه فرنگى را خالى كنيد، گوجه فرنگى ها را در مخلوط كن بريزيد و چند دقيقه آن را روشن كنيد تا گوجه فرنگى به صورت پوره درآيد. آن را از يك صافى رد كنيد. پوره گوجه رد شده از صافى را با آبليمو، نمك و نعنا مخلوط كنيد و سپس آن را در يك قالب يخ بريزيد (قالب هاى چند خانه معمولى يخ) و در فريزر بگذاريد تا 2 الى 3 ساعت مانده و يخ بزند.پيازچه و پياز را ريز خرد كنيد. روغن زيتون را در ظرفى داغ كنيد و پياز، پيازچه و سير را در آن حدود 5 دقيقه تفت دهيد تا پياز نرم شود. نمك و فلفل را اضافه كنيد و سپس آب مرغ را بيفزاييد.سيب زمينى را پوست بگيريد و به صورت ورقه هاى نازك خرد كنيد و در سوپ بريزيد. حرارت اجاق را كم كنيد و بگذاريد سوپ بجوشد تا سيب زمينى كاملاً بپزد و راحت با پشت قاشق له شود.در قابلمه ديگرى مقدارى آب را به جوش بياوريد. جعفرى را در آن بريزيد و پس از آنكه آب دوباره به جوش آمد و يكى دو جوش زد از روى آتش برداريد و در يك صافى خالى كنيد و با آب سرد آبكش كنيد. جعفرى را نيز در سوپ بريزيد و با هم در دستگاه غذاساز يا مخلوط كن ريخته پوره نماييد. سوپ را كنار بگذاريد تا كمى سرد شود سپس به مدت حدود 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملاً خنك شود. سوپ را در ظرف ريخته به مقدار دلخواه قطعات يخ گوجه فرنگى به آن بيفزاييد و با برگ هاى نعنا تزئين كرده و سرو كنيد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image