سرو براي 4 نفر
زمان پخت:50دقيقه
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده /400گرم(مخلوط گوساله و گوسفند)
پياز/1عدد متوسط
هويج/1عدد متوسط
کرفس/1ساقه
رب گوجه فرنگي/2قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي/3عدد متوسط
روغن/به ميزان لازم
نمک/ به ميزان لازم
زردچوبه/به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را پوست بکنيد و ريز رنده کنيد. پياز را با گوشت، نمک و زردچوبه مخلوط کنيد.
هويج ها و کرفس را آب پز کنيد و از طول به اندازه نصف انگشت ببريد.
مايه گوشتي را به 8 قسمت تقسيم کنيد. هر قسمت از گوشت را بين دو لايه نايلون، به شکل مستطيل باز کنيد. دقت کنيد که هرچه قطر گوشت نازک تر باشد، بهتر است. سپس هويج پخته و ساقه کرفس هاي برش زده را وسط گوشت قرار دهيد و گوشت را لوله کنيد.
رولت ها را در روغن تفت دهيد. پس از تفت دادن رولت ها، آنها را در مخلوط رب گوجه فرنگي و گوجه رنده شده، قرار دهيد و اجازه دهيد 30 تا 45 دقيقه رولت ها بپزند.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س