مواد لازم :
گوشت چرخ کرده / 500 گرم
پياز رنده شده / 1 عدد
نمک ، فلفل و پودر آويشن / به ميزان لازم
تخم مرغ / 4 عدد
پودر سوخاري / 2 قاشق سوپخوري
جعفري ريز خرد شده / 50 گرم
هويج پخته / 2 عدد
تخم مرغ پخته / 2 عدد
سس / به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه سس :
سرکه / 2 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي / 2 قاشق سوپخوري
شکر / 1 قاشق چايخوري
آب / يک دوم پيمانه
نمک و فلفل / به ميزان لازم
انرژي کل:2200 کيلو کالري
طرز تهيه :
گوشت چرخ کرده را با پياز رنده شده ، نمک ، فلفل ، و پودر آويشن ترکيب کنيد و کاملاً ورز دهيد . سپس تخم مرغ را تک تک بيفزاييد و ورز دهيد تا چسبندگي لازم را پيدا کند . کاغذ آلومينيومي به ابعاد 40 × 30 سانتيمتر را انتخاب و روي آن را چرب کنيد و 2 قاشق پودر سوخاري را روي تمام سطح فويل بپاشيد . بعد هويج را در وسط مواد قرار داده و تخم مرغ پخته را چهار قاچ کنيد و کنار هويج قرار دهيد . حالا گوشت را به آرامي به دور هويج و تخم مرغ و فويل را به دور گوشت بپيچانيد و دو طرف فويل را مانند شکلات بپيچيد و روي سطح رولت را با چنگال چند سوراخ ايجاد کنيد . اکنون آن را درون سيني فر بگذاريد و در طبقه ي وسط فر با دماي 200 درجه سانتيگراد به مدت نيم ساعت قرار دهيد . پس از آن ، فويل را آهسته باز کنيد و سطح گوشت را سس بماليد و دوباره به مدت 10 دقيقه درون فر قرار دهيد تا سس به خورد گوشت برود و سطح آن طلايي شود .
روش تهيه سس :
تمام مواد را با هم ترکيب کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به غلظت برسد .
منبع:دنياي تغذيه شماره ي 87
/س