مواد لازم:
کُنار نيم کيلو
رب انار/2قاشق سوپخوري
سرکه/به ميزان لازم
نمک/به ميزان لازم
پودر ترشي/به ميزان لازم
طرز تهيه:
کنار را بشوييد و خوب خشک کنيد. سپس سرکه را بجوشانيد و بگذاريد خنک شود. وقتي سرکه کمي خنک شد، رب انار، نمک و ادويه ترشي را به آن بيفزاييد.
کنارها را در شيشه بريزيد و سپس مخلوط سرکه و رب انار را روي کنارها بريزيد. در شيشه را محکم ببنديد. تقريباً بعد از 10 روز، ترشي آماده است.
در نظر داشته باشيد که اين ترشي را بايد در يخچال نگهداري کرد.
«کنار»نام ميوه درخت «سدر» است که در فصل بهار و در منطقه جنوب کشور مي رويد. اين ميوه داراي طبيعت سرد و بسيار لذيذ است. طعم کنار شبيه طعم ازگيل است.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18 /س