مواد لازم:
ميگو درشت/200گرم
پودر سوخاري/250گرم
تخم مرغ/سه عدد
پنير پارمسان/ يک پيمانه
روغن مايع/ يک پيمانه
نمک و فلفل/به ميزان لازم
آبليمو/به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا ميگوها را پوست گرفته و از قسمت پشت کمر روده آن را خارج مي کنيم.برش را تا نزديک دم ادامه مي دهيم اما دم ميگو را نبايد جدا کنيم.ميگو را باز مي کنيم تا مثل يک ورقه پهن شود و با کمي آبليمو و نمک مزه دار مي کنيم.پنير را با پودر سوخاري مخلوط کرده و ميگوها را در مخلوط پودر سوخاري و پنير غلطانده، سپس با کف دست چند ضربه روي آن مي زنيم تا خوب پهن شود.آن گاه تخم مرغ را با چنگال زده و ميگو را در تخم مرغ مي غلطانيم مجدداً در مخلوط پودر سوخاري و پنير قرار مي دهيم و در روغن کاملاً داغ سرخ مي کنيم.
نکته پزشکي
پروتئين مورد نياز بدن
ميگو جزو غذاهاي با پروتئين بالا محسوب مي شود که نياز پروتئين بدن را تأمين مي کند.
کلسترول موجود درصد گرم ميگو حدود دوسوم ميزان کلسترول در يک تخم مرغ پنجاه گرمي است. بنابراين هرگز باعث افزايش کلسترول خون نمي شود.به ويژه اين که داراي فسفر و آهن فراوان نيز مي باشد.اسيدهاي چرب امگا3 موجود در ميگو بسيار عالي است.همچنين ميگو منبع غني از ويتامين هاي B6،C،D،E و املاحي چون کلسيم، آهن ،منيزيم، پتاسيم و سديم، مس است.که براي بيماري هاي قلبي مفيد خواهد بود.
منبع:خانواده سبزشماره 13/خ