مواد لازم(براي 2 نفر):
لوبيا چيتي/1پيمانه (150گرم)
پياز(خرد شده)/1عدد (140گرم)
روغن زيتون /1/4پيمانه (38 ميلي ليتر)
رب گوجه فرنگي/1قاشق سوپخوري(15گرم)
نمک و زردچوبه/به مقدار لازم
سويا ريز يا درشت/1/2پيمانه(30گرم)
روش تهيه:
لوبيا را از شب قبل با سرد خيس کنيد سپس آب روي آن را خالي و در ظرف لعابي ريخته و مقداري آب روي آن بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد.پياز را در نيمي از روغن زيتون تفت داده ،رب گوجه فرنگي ،نمک و زردچوبه را نيز اضافه کرده تفت دهيد تا بوي خامي رب گوجه فرنگي از بين برود و زماني که لوبيا نيم پز شد به آن اضافه کنيد سپس سويا را 10 دقيقه در مقداري آب خيس کرده در صافي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود بقيه ي روغن را در ماهي تابه بريزيد و سويا را به آن اضافه کنيد .حدود 2 دقيقه با حرارت ملايم تفت داده و مقداري نمک و زردچوبه اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد به لوبيا بيفزائيد و با حرارت ملايم خوراک را بپزيد تا کاملا جا بيفتد.
جايگزين:
به جاي لوبياي خيس شده از لوبياي جوانه زده هم مي توانيد استفاده کنيد.
پيشنهاد
در صورت تمايل مقداري گلپر آسياب شده و فلفل دلمه اي خرد شده به خوراک اضافه کنيد.
بدانيم:
در هر پرس خوراک لوبيا چيتي با سويا:
انرژي 268 کيلو کالري
چربي 23/4گرم
کربوهيدرات 18/7 گرم
پروتئين 7/3 گرم
منبع:ساناز سانيا،شماره 15 /س