جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پوره سبزيجات و سير
-(3 Body) 
پوره سبزيجات و سير
Visitor 645
Category: دنياي فن آوري
بطور معمول، آشپزخانه ايراني با نحوه پخت بخارپز زياد آشنا نيست.اما براي داشتن برنامه صحيح غذايي و ايجاد فرهنگ سالم تغذيه بايد با اين روش نيز هرچه سريعتر آشنا شد.

مواد لازم(براي 4 نفر):

سيب زميني(خرد شده)/3عدد (500گرم)
کرفس(خردشده)/4 ساقه(320گرم)
سير(خردشده)/2حبه(10گرم)
پياز(خردشده)/1عدد(140گرم)
شير/1/3پيمانه (54ميلي ليتر)
روغن زيتون/2قاشق سوپخوري(30ميلي ليتر)
نمک و فلفل/به مقدار لازم
پنير پارامسان/2 قاشق سوپخوري(40 گرم)

روش تهيه:

درون بخارپز را تا 1/3 حجم آن آب بريزيد و سيب زميني ها را به مدت 10دقيقه بخارپز کنيد.کرفس ،سير و پياز را اضافه کرده و حدود 10دقيقه ديگر صبر کنيد تا بقيه ي سبزيجات بخارپز شوند .سبزيجات پخته شده را آسياب کنيد و شير، روغن، نمک و فلفل را بيفزائيد و تمام مواد را پس از مخلوط شدن در ظرف ريخته و روي آن پنير پارامسان بريزيد و به دلخواه تزئين کنيد.

پيشنهاد:

پوره سبزيجات را مي توانيد به عنوان يک شام سبک ويا در کنار خوراک هاي گوشتي استفاده کنيد.
-مي توانيد از مقداري برگ هاي کرفس جوان و کمي آب ليمو در پوره استفاده کنيد.

جايگزين

در صورت لزوم مي توانيد به جاي دستگاه بخارپز مقداري آب را داخل ظرفي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و پس از جوش آمدن سبزيجات را در صافي ريخته و روي بخار آب جوش قرار دهيد ودر ظرف را ببنديد تا سبزيجات پخته شوند.توجه داشته باشيد سبزيجات با آب در حال جوش تماس نداشته باشند.

بدانيم

در پوره سبزيجات و سير:
انرژي 249کيلو کالري
چربي 10/8 گرم
کربوهيدرات 8/2گرم
پروتئين 5/5گرم
منبع:ساناز سانيا،شماره 15
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image