جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
املت اسپانيايي
-(3 Body) 
املت اسپانيايي
Visitor 613
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر

روغن زيتون : 2 قاشق غذاخوري
پياز خرد شده: 1 عدد
فلفل قرمز بدون دانه خرد شده: 1 عدد کوچک
کرفس خرد شده: 2 ساقه
سيب زميني پوست گرفته، خرد شده و پخته: 225 گرم
کنسرو لوبيا: 400 گرم
تخم مرغ: 8 عدد
نمک و فلفل سياه: به مقدار لازم
اورگانو: چند شاخه براي تزئين
سالاد و زيتون براي سرو
انرژي کل: 1500 کيلو کالري

روش تهيه :

روغن زيتون را در تابه اي به قطر 30 سانتي متر گرم نماييد. پياز، فلفل قرمز و کرفس را به آن افزوده براي 5-3 دقيقه بپزيد و گاه گاهي هم بزنيد تا سبزي ها نرم شوند اما رنگ آنها عوض نشود. آنگاه سيب زميني و لوبيا را به تابه افزوده و براي چند دقيقه حرارت دهيد . در ظرف کوچکي، تخم مرغ ها را با چنگال بزنيد و نمک و فلفل را اضافه نماييد. حالا آن را به تابه بيفزاييد و خوب مخلوط کنيد. سپس براي حدود 8 دقيقه بر روي حرارت کم بپزيد. املت را پس از خنک شدن، در ظرف سرو ريخته، به برش هايي تقسيم و با اورگانو تزئين نماييد. سپس آن را به همراه سالاد و زيتون سرو کنيد.
اين املت، غذاي مناسبي براي قبل و حين بارداري است. زيرا حاوي مقدار زيادي مواد مغذي ضروري موردنياز براي پيش از بارداري و حين بارداري است.
منبع:ماهنامه دنياي سلامت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image