جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد جوانه شبدر
-(2 Body) 
سالاد جوانه شبدر
Visitor 642
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم(براي 4نفر):

پيازچه(خلال شده)/8عدد (64گرم)
کرفس(خلال شده)/3ساقه (240گرم)
هويج(خلال شده)/2عدد (140گرم)
برگ کلم(خلال شده)/200گرم
فلفل دلمه اي قرمز(نگيني شده)/1عدد (100گرم)
مغز گردو(خرد شده)/50گرم
مغزتخم کدو/25گرم
نمک و دانه هاي فلفل سياه وسفيد/به مقدار لازم
روغن زيتون/1/2پيمانه(75ميلي ليتر)
سرکه /1/2پيمانه(75ميلي ليتر)

روش تهيه:

درظرفي پيازچه،کرفس،هويج ، برگ کلم،جوانه شبدر،فلفل دلمه اي،مغزگردو و مغز تخم کدو را مخلوط کنيد.با پهناي کارد وفشار دست روي دانه هاي فلفل آن ها را خرد کرده وبه همراه نمک، روغن زيتون و سرکه مخلوط و به مواد بالا بيفزائيد و تمام مواد را با هم مخلوط کنيد ،طوري که کاملاً آغشته به سرکه و روغن زيتون شوند.سالاد را در ظرف مورد نظر بريزيد و با چند برگ کاسني آن را تزئين کنيد.

نکته:

سس اين سالاد که شامل روغن زيتون،دانه فلفل ،نمک و سرکه است بايد زماني که مي خواهيد مصرف کنيد به سالاد بيفزاييد.

بدانيم:

در هر سالاد جوانه شبدر:
-انرژي 324کيلو کالري
-چربي 29/2گرم
-کربوهيدرات 6/5 گرم
منبع:ساناز سانيا،شماره 15
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image