مواد لازم(براي 4نفر):
پيازچه(خلال شده)/8عدد (64گرم)
کرفس(خلال شده)/3ساقه (240گرم)
هويج(خلال شده)/2عدد (140گرم)
برگ کلم(خلال شده)/200گرم
فلفل دلمه اي قرمز(نگيني شده)/1عدد (100گرم)
مغز گردو(خرد شده)/50گرم
مغزتخم کدو/25گرم
نمک و دانه هاي فلفل سياه وسفيد/به مقدار لازم
روغن زيتون/1/2پيمانه(75ميلي ليتر)
سرکه /1/2پيمانه(75ميلي ليتر)
روش تهيه:
درظرفي پيازچه،کرفس،هويج ، برگ کلم،جوانه شبدر،فلفل دلمه اي،مغزگردو و مغز تخم کدو را مخلوط کنيد.با پهناي کارد وفشار دست روي دانه هاي فلفل آن ها را خرد کرده وبه همراه نمک، روغن زيتون و سرکه مخلوط و به مواد بالا بيفزائيد و تمام مواد را با هم مخلوط کنيد ،طوري که کاملاً آغشته به سرکه و روغن زيتون شوند.سالاد را در ظرف مورد نظر بريزيد و با چند برگ کاسني آن را تزئين کنيد.
نکته:
سس اين سالاد که شامل روغن زيتون،دانه فلفل ،نمک و سرکه است بايد زماني که مي خواهيد مصرف کنيد به سالاد بيفزاييد.
بدانيم:
در هر سالاد جوانه شبدر:
-انرژي 324کيلو کالري
-چربي 29/2گرم
-کربوهيدرات 6/5 گرم
منبع:ساناز سانيا،شماره 15 /س