جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سمنو
-(3 Body) 
سمنو
Visitor 604
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گندم پوست نکنده: 1 کيلوگرم
آرد گندم: 4-3 کيلوگرم
آب: به مقدار لازم
بادام درسته ي خام بدون پوست: 300 گرم
خلال پسته و بادام: 200 گرم براي تزيين

روش تهيه:

گندم نقره اي شده را از چرخ گوشت رد کنيد. سپس آن را در ظرفي ريخته روي آن آب بريزيد و خوب مخلوط کنيد. از صافي رد کرده و مواد را با دو دست فشار دهيد تا کاملا شيره ي آن خارج شود. آرد را در ظرفي ريخته شيره ي گندم تهيه شده را به تدريج به آرد اضافه کرده و هم بزنيد تا گلوله نشود. بايد توجه داشت که مقدار آب به حدي باشد که مايه کاملا رقيق شود. اگر مايه رقيق نبود، مقداري آب اضافه کنيد، روي حرارت قرار داده و مرتب هم بزنيد تا به جوش آيد و غليظ شود. مايه را بايد مرتب هم بزنيد. چون سمنو زود ته مي گيرد. زماني که آب اضافي آن گرفته شد و به رنگ قهوه اي روشن درآمد مجدد شيره ي جوانه را اضافه کنيد وهم بزنيد تا مواد بجوشد و غليظ شود، شيره ي جوانه را طي 2 مرحله اضافه کنيد. تا سمنو خوش رنگ و شيرين شود. سمنو را بايد به مدت طولاني 15-13 ساعت روي حرارت هم بزنيد. در انتهاي پخت بادام را داخل سمنو بريزيد. سپس روي حرارت بسيار ملايم، به مدت 3-2 ساعت دم کنيد. پس از اين مرحله: در ظرف مناسب بريزيد و روي آن را با خلال بادام و پسته تزيين کرده و سرو نماييد.
نکته: به گندم چرخ شده که شيره آن را جدا نموده ايد مجدد مقداري آب اضافه کنيد و در طي مرحله ي پخت از اين آب به سمنو اضافه کنيد.
گندم نقره اي شده: دانه ي گندمي است که جوانه زده اما هنوز سبز نشده است.
منبع: ماهنامه ي دنياي سلامت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image