جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش ريواس
-(6 Body) 
خورش ريواس
Visitor 807
Category: دنياي فن آوري

موادلازم(براي 8 نفر):

پياز(خلال شده)1عدد (140گرم)
روغن مايع/به مقدار لازم
گوشت ماهيچه يا مغزران(گوسفندي يا گوساله)/500گرم
آب/4 پيمانه(640ميلي ليتر)
نعناع وجعفري(خرد شده)/500گرم
ريواس تازه و جوان (خرد شده)/5ساقه (400گرم)
زعفران(ساييده و حل شده در آبجوش)/1قاشق سوپخوري(14ميلي ليتر)
نمک و فلفل/به مقدار لازم

روش تهيه:

پيازرا در مقداري روغن تفت دهيد تا شفاف شود.گوشت را به قطعات درشت برش داده و به پياز اضافه کنيد و تفت دهيد تا آب گوشت کشيده شود.سپس آب را اضافه کرده در ظرف را ببنديد.زماني که شروع به جوشيدن کرد حرارت را ملايم کنيد تا نيم پز شود.نعناع و جعفري را در مقداري روغن تفت دهيد و به گوشت بيفزائيد.روي حرارت بماند تا سبزي و گوشت پخته شود.ريواس را نيز در مقداري روغن به مدت 1 دقيقه تفت دهيد و در يک ربع آخر به همراه زعفران، نمک و فلفل به خورش اضافه کنيد.

نکته:

توجه داشته باشيد چون ريواس لطيف است و سريع پخته مي شود آن را در آخر پخت غذا اضافه کنيد.

بدانيم:

در هر پرس خورش ريواس :
-انرژي 489/1 کيلوکالري
-چربي 29/6 گرم
-کربوهيدرات 13 گرم
پروتئين 43/7 گرم
منبع: ساناز سانيا،شماره 15
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image