جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
راههاي تسلط بر اعصاب
-(5 Body) 
راههاي تسلط بر اعصاب
Visitor 710
Category: دنياي فن آوري
براي تقويت حلم و بردباري بايد طبق برنامه‏اي جدي به تقويت اراده خود بکوشيد و همواره سعي کنيد برخود مسلط باشيد، در اين رابطه راه‏هاي مختلفي وجود دارد ولي مهم آن است که در راه درمان آن کاملا جدي و قاطع باشيد و آنچه پيشنهاد ميشود را بدون کمترين کاستيبه اجرا گذاريد:
1) کاملا به خود مطمئن باشيد که ميتوانيد روحيه خود را تغيير دهيد ولي براي نتيجه گيري عجول نباشيد، بلکه با خود فکر کنيد بايد حداقل يکسال روي خود کار کنيد و اگر چنين کنيد حتما پس از آن دگرگون خواهيد شد.
2) از حساسيت بيش از حد در هر زمينه بپرهيزيد.
3) همواره در هر مساله‏اي ابتدا از ديگران انتظار بدترين برخورد را داشته باشيد و خود را براي تحمل آن آماده کنيد. اين مساله باعث ميشود برخوردهاي بهتر از مورد انتظار در شما ايجاد خوشنودي نمايد. در حاليکه اگر هميشه انتظار برخورد خوب داشته باشيد چه بسا نتيجه عکسخواهيد گرفت.
4) با خود شرط کنيد که هيچ گاه و در هيچ شرايطي برخورد تند نداشته باشيد و اگر ناگهان از شما چيزي سرزد خود را جريمه کنيد؛ مثلا تصميم بگيريد - يا در صورت امکان نذر کنيد - که مثلا اگر بر سر کسي فرياد زديد فلان مبلغ صدقه بدهيد، يا شب نماز شب بخوانيد، و يا يک روزروزه بگيريد. کارآيي اين روش، بسيار بالا است و بسياري از علماي بزرگ بدينسان تمرين عملي و خودسازي نموده‏اند.
5) از تفريحات‏سالم و تقويت کننده اراده؛ مانند کوهنوردي و... نيز استفاده کنيد.
6) در تصميم‏گيريها حتيالامکان با افراد عاقل و پخته مشورت نماييد و از اقدامات عجولانه و مطالعه نشده بپرهيزيد.
7) بيشتر با افراد خوش خلق و غير عصبي معاشرت کنيد.
8) شرح موارد فوق را در جدولي بنويسيد و موارد انجام يا تخلف در هر روز را يادداشت نموده و همواره سعي بر تقليل موارد تخلف نماييد.
9) نتيجه را پس از مدتي گزارش نماييد.
در مواردي که ناراحتي عصبي بر شما فشار وارد ميکند در فضاي آزاد و يا دربسته فرياد بکشيد و با مشت زدن به بالشت و يا اشياء ديگر فشار عصبي را تخليه نماييد.
ضمنا به تلاوت قرآن و خواندن نماز بيشتر بپردازيد که به فرموده قرآن : نماز را در طرف روز بپا داريد و در ساعات تاريکي شب که البته خوبي و نيکيهاي شما زشتيها وبدکاريها را از ميدان بيرون ميبرد{M، (هود، آيه 114).
در پايان تأکيد ميشود براي کنترل پرخاشگري خود، بايد با استفاده از راه‏کارهاي مختلف (همچون مطالبي که در بالا ذکر شده) به کاهش عوامل ناراحتيزا اقدام نماييد؛ گرچه دعا کردن و ارتباط با خدا در اين راه مؤثر است؛ ولي حلم و بردباري و اجتناب از پرخاشگري،موهبتي نيست که بدون تلاش و کوشش به دست آيد، بنابراين ضمن حرکت در اين جهت و از بين بردن عوامل پرخاشگري، از خداوند نيز تقاضا کنيد که در اين راه شما را موفق بدارد. تلاوت قرآن، خواندن نماز، حضور قلب در نماز و توجه بيشتر به آن، در اين مسير به شما کمکخواهد کرد.مطالعه زندگي پيامبر اکرم(ص) و پيشوايان معصوم(ع) و توجه بر حلم و بردباري و سعه صدر آنان در برابر آن همه ناملايمات و سختيهاي فراوان، عامل ديگري در جهت کاهش پرخاشگري است.ضمنا همان‏طور که خودتان نيز نوشته‏ايد، بيرون رفتن از منزل و گشت و گذار مختصر در بهبود روحيه شما مؤثر است، بنابراين تفريح سالم، پياده‏روي، صحبت با دوستان و معاشرت با آنان براي شما مفيد و مناسب است .
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image