اين غذا،شام سبک و مطبوعي است حتي بچه ها هم از طعم اين غذاي ساده وراحت لذت مي برند .
مواد لازم : (براي 4 نفر )
برنج / يک پيمانه (160گرم )
تخم مرغ / 2عدد (110الي 120گرم )
روغن مايع گياهي / 2قاشق سوپ خوري (30ميلي ليتر )
ژامبون مرغ/ (خلال شده )/دو ورق (80گرم )
هويج (پوست کنده ورنده شده )/ دو عدد (140گرم)
پيازچه (ريز شده )/2عدد (16گرم )
نخود فرنگي (پخته شده )/1/2پيمانه (80گرم)
سويا سس/يک قاشق سوپخوري(14ميلي ليتر)
روش تهيه:
برنج را که از دو ساعت قبل خيس کرده ايد پخته سپس آن را آبکش کرده و بگذاريد تا سرد شود.تخم مرغ ها را در ظرفي شکسته وبا هم زن دستي بزنيد.روغن را در يک تابه بزرگ بريزيد و روي حرارت قرار دهيد سپس تخم مرغ ها را در آن ريخته و تابه را بچرخانيد تا کف آن کاملاً پوشيده شود و به مدت 2 دقيقه آن را بپزيد.سپس آن را برگردانيد تا طرف ديگر خود را بگيريد و بپزيد.بعد از اينکه تخم مرغ ها خود را گرفتند آنها را روي تخته آشپزخانه برگردانيد وپس از سرد شدن به صورت نوارهاي باريکي ببريد.ورق هاي ژامبون را در تابه براي 4 دقيقه تفت دهيد.هويج را اضافه کرده ويک دقيقه ديگر تفت دهيد.پيازچه ،نخودفرنگي و برنج را هم اضافه کنيد و براي 3تا 4دقيقه بپزيد، سپس تحم مرغ و سويا سس اضافه کرده و کمي ديگر تفت دهيد.
نکته:
مي توانيد به جاي ژامبون از گوشت مرغ که با کمي سير تفت داده شده است استفاده کنيد.در صورت تمايل مي توانيد در هنگام سرو غذا کمي سويا اضافه روي آن بريزيد.
بدانيم
در هر پرس برنج تفت داده:
انرژي 248کيلو کالري
چربي 16/5 گرم
کربوهيدرات 16/9 گرم
پروتئين 7/9 گرم
منبع:ساناز سانيا،شماره 15 /س