جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک جگرمرغ
-(5 Body) 
خوراک جگرمرغ
Visitor 668
Category: دنياي فن آوري

سرو براي 4 نفر

زمان پخت: 20دقيقه
مواد لازم:
جگر مرغ/500 گرم
پياز/2عدد بزرگ
رب گوجه فرنگي/1قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي خرد شده/1عدد
آب/يک دوم پيمانه
جعفري خرد شده/100گرم
پياز/1عدد متوسط
روغن/3قاشق سوپخوري
نان باگت/به تعداد لازم
خيارشور/به ميزان لازم
نمک،فلفل و زردچوبه/به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا پيازها را خلالي خرد کرده و داخل روغن سرخ کنيد تا رنگ آن تغيير کند. سپس فلفل دلمه اي نگيني خرد شده را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد. زردچوبه و رب گوجه فرنگي را هم بيفزاييد و سرخ کنيد.
پس از آن، جگرهاي شسته و نصف کرده را اضافه کنيد. مواد را يکي دو بار هم بزنيد. سپس آب را اضافه کنيد و اجازه دهيد جگرها مغز پخت شوند. وقتي آب غذا کم شد، نمک و فلفل را بريزيد.
اين غذا را مي توان با نان باگت و همراه جعفري، پياز خرد شده و خيار شور سرو کرد.
به دليل نرم بودن جگر، رب گوجه فرنگي بايد قبل از ريختن جگر اضافه شود؛ زيرا بعد از افزودن جگر نبايد غذا را زياد هم زد، چون له مي شود.
همچنين، هنگام تميز کردن جگر قسمت سبز رنگي را که به بعضي از تکه ها متصل است جدا کنيد، زيرا سبب تلخ شدن آن مي شود.
لازم نيست که جگر ها را ريز خرد کنيد، مي توان آنها را درسته يا حداکثر به دو قسمت تقسيم کرد تا شکل خود را حفظ کنند.
منبع:ماهنامه بين المللي تغذيه و رژيم درماني سرآشپز شماره 18
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image