مواد لازم:
گوشت خورشي با استخوان/750 گرم
نعناو جعفري/ يک کيلو
ريواس/يک کيلو
پيازداغ /سه قاشق سوپخوري
نمک وزردچوبه /به ميزان لازم
طرز تهيه:
گوشت را با پياز داغ مي گذاريم بپزد.وقتي نيم پز شد سبزي را پس از آماده کردن و در روغن تفت دادن به آن اضافه کرده در اواخر طبخ ريواس را که پاک کرده شسته و خرد کرده ايم همراه با نمک و زردچوبه به خورش اضافه مي کنيم.نکته قابل توجه اين است که ريواس خيلي زود مي پزد بنابراين نبايد آن را خيلي پخت و چون وا مي رود و شکل خود را از دست مي دهد در ضمن چون ريواس ترش است خورش احتياج به ترشي ندارد.
نکته هاي پزشکي
بيماران کليوي ريواس نخورند مصرف ريواس براي مبتلايان به سنگ کليه و ناراحتي هاي مثانه خطرناک است اما باعث افزايش اشتها خواهد شد.ريواس به عنوان فعال کننده عملکرد دستگاه گوارش ناقل نمک هاي صفراوي و محرک ترشح کبد شناخته شده است.
منبع:خانواده سبزشماره 13/خ