مواد لازم:
پودر شکر/65گرم
کره/120گرم
پودر بادام/40گرم
نمک/نوک قاشق چاي خوري
آرد/دو سوم پيمانه
نشاسته ذرت/50گرم
پودر شکر و کره را با هم مخلوط کرده و خوب بزنيد.
پودر بادام و نمک را به مواد فوق اضافه کرده،خوب مخلوط کنيد.
نشاسته ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد افزوده و با هم مخلوط کنيد.
روي سطح صافي آرد بپاشيد. مايه را روي سطح قرار داده و خوب ورز دهيد تا کاملاً يکدست شود. با استفاده از وردنه خمير را به ضخامت نيم سانتي متر باز کنيد.
با قالب هاي دلخواه عروسکي يا اشکال هندسي خمير را برش بزنيد.
سيني فر را چرب کنيد. خميرها را داخل سيني بچينيد.
سيني فر را به مدت 15دقيقه يا تا زماني که طلايي رنگ شود داخل فر(که ز قبل آن را با حرارت متوسط روشن کرده گرم نموده ايد) قرار دهيد.
بعد از اتمام زمان پخت، اجازه دهيد کلوچه ها خنک شوند.
سپس آن ها را از سيني جدا نموده و روي آن ها را به دلخواه تزيين کنيد.
منبع:ماهنامه تغذيه وسلامتي شماره 72 /س