مواد لازم:
پياز/يک عدد
روغن/2قاشق غذاخوري
گوشت خورشتي/400گرم
هويج/500گرم
پودر بادام/2قاشق چاي خوري
رب گوجه فرنگي/2قاشق غذا خوري
دارچين/نصف قاشق چاي خوري
نمک/مقداري
ادويه/مقداري
فلفل قرمز/يک چهارم قاشق چاي خوري
آبليمو/يک قاشق غذاخوري
پياز را خرد کرده، داخل روغن تفت دهيد.
رب گوجه فرنگي و ادويه جات را به پياز افزوده و تفت دهيد.
گوشت خرد شده را به پياز بيفزاييد و کمي تفت دهيد.
3ليوان آب به روي مواد بريزيد.
هويج ها را به صورت درشت خرد کرده و داخل مواد اضافه کنيد.
نمک را نيز به مواد اضافه کنيد.
بعد از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنيد.
پس از پختن گوشت، پودربادام زميني و سپس آبليمو را به مواد افزوده، تا جا افتادن خورش، به آن اجازه پخت دهيد.
منبع:ماهنامه تغذيه و سلامتي شماره 72 /س