كيك خارپشت
مواد لازم يك عدد كيك اسفنجى به قطر 20 سانتى متر/ دو قاشق سوپخورى پودر كاكائو/ 400 گرم خامه زده شده با پودر قند/ 50 گرم خلال بادام/ 3 عدد اسمارتيز
طرز تهيه: كيك را به دو نيم دايره بريده و آنها را به صورتى كه سطح روى كيك ها به هم بچسبند با كمى خامه زده شده ساندويچ كنيد.براى فرم دادن به بينى و پوزه خارپشت از يك طرف كيك را دو برش مايل نازك بدهيد. پودر كاكائو را با خامه زده شده مخلوط كنيد و بزنيد تا خامه يكدست قهوه اى شود. تمام سطح كيك را با لايه اى از خامه كاكائويى بپوشانيد. در قسمت پوزه خارپشت سطح خامه را تا حد امكان صاف كنيد. در قسمت هاى ديگر بدن خارپشت با چنگال خطوطى موازى ايجاد كنيد. خلال بادام ها را به عنوان خارهاى خارپشت روى سطح كيك فرو كنيد. در آخر اسمارتيزها را در جاى چشم و بينى خارپشت قرار دهيد.
آدمك روى ديوار
مواد لازم: يك كيك اسفنجى مربع شكل به ضلع 18 سانتى متر/ يك كيك اسفنجى نيم كره/ 250 گرم مربا يا مارمالاد تمشك/ 100 گرم پودر نارگيل/ 150 گرم خامه زده شده/ 5 عدد اسمارتيز/ 225 گرم خمير مارسيپان (يا خمير توت)/ چند قطره زعفران حل شده در آب
طرز تهيه: كيك مربع شكل را از وسط به دو نيمه ببريد. كمى خامه زده شده را در ميان آنها بريزيد و آنها را روى هم قرار دهيد. ديوارها و سطح روى كيك را با لايه اى از مربا يا مارمالاد و تمشك بپوشانيد و با نوك يك چاقو خطوطى به شكل آجرهاى ديوار روى آن رسم كنيد. پودر نارگيل را روى سطح كيك و ديواره اى آن بپاشيد.كيك اسفنجى نيم كره را روى اين ديوارك قرار داده و سطح روى آن را با خامه بپوشانيد. با استفاده از خمير مارسيپان و يا در صورتى كه خمير مارسيپان در دسترس نباشد، خمير توت دست و پا و كلاه آدمك را درست كنيد و در جاى مناسب روى كيك قرار دهيد. در آخر اجزاى صورت آدمك را با اسمارتيز درست كنيد.