مواد لازم:
گوشت گوسفند:500 گرم
پياز:1 عدد
تره فرنگي:100گرم
جعفري ساطوري شده:100 گرم
شنبليه :100 گرم
روغن :1 قاشق سوپخوري
لپه:75 گرم
طرز تهيه :نيم کيلو گوشت و يکدانه پياز خرد نموده پس از سرخ کردن در روغن ،درآب بريزيد و آن را بار کنيد .سپس 75 گرم لپه در آن ريخته به مجرد اينکه لپه و گوشت پخته شد،200 گرم تره،جعفري و شنبليله (خرد شده)را در کمي روغن سرخ نموده در آبگوشت بريزيد ،سپس سه دانه ليمو عماني را پاک کرده داخل آبگوشت ريخته پس از چند دقيقه سر سفره بياوريد.
منبع:ماهنامه سراي مهر (ش19) /س