مواد لازم :
گوشت گوسفند / 1 کيلو
تره / 1 کيلو
لوبياي سفيد / 500 گرم
سيب زميني / 4 تا 5 عدد
گوجه فرنگي / 3 تا 4 عدد
گرد ليمو عماني / به ميزان دلخواه
پياز داغ / 4 قاشق غذاخوري
روغن / به مقدار دلخواه
نمک / 1 قاشق غذاخوري
ادويه / 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
ابتدا گوشت و پياز را در کمي روغن تفت داده و لوبيا را به آن اضافه کنيد و مقداري آب به آن افزوده تا لوبيا و گوشت بپزد .(بهتر است لوبيا را از شب قبل در آب بخيسانيد )تره را خرد کرده و در روغن کمي تفت دهيد . سپس در يک قابلمه ديگر (بعد از اينکه لوبيا و گوشت کاملاً پخته شد ) مقداري گوشت و لوبيا ريخته و تره را به آن اضافه کرده و اين کار را ادامه دهيد تا مواد تمام شود .حتماً لا به لاي مواد نمک و ادويه بپاشيد و از آب گوشتي که باقي مانده روي آن بريزيد .قابلمه را روي شعله ملايم قرار دهيد تا خورش به روغن بيفتد .سپس آخر گرد ليمو را مطابق ذائقه تان در خورش بريزيد . سيب زميني ها را خلال کرده و در روغن سرخ کنيد .خورش را در ظرف مورد نظر کشيده و اطراف آن را با خلال سيب زميني سرخ شده و گوجه فرنگي تزئين کنيد .
منبع: ماهنامه سراي مهر (ش19)
/س