|
لازانياى بادمجان
-(8 Body)
|
لازانياى بادمجان
Visitor
667
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم براى چهار نفر: يك بسته لازانيا/ 2 عدد بادمجان/ 350 گرم گوجه فرنگى خرد شده/ 350 گرم پنير موتزارلا/ 100 گرم جعفرى و ريحان خرد شده/ يك عدد پياز/ نمك و روغن زيتون به ميزان كافى. طرز تهيه: بادمجان را پوست كنده و حلقه حلقه كنيد. پياز را ريز ريز خرد كرده و با گوجه فرنگى و ريحان و جعفرى در روغن زيتون تفت دهيد.فلفل و نمك را به مخلوط اضافه كرده و به همراه بادمجان به مدت پنج دقيقه سرخ كنيد. لازانيا را در آب جوش ريخته و پس از 15-10 دقيقه آبكش كنيد. سينى فر را كمى چرب كرده و يك لايه لازانيا روى آن قرار دهيد و به روش معمول مواد و پنير موتزارلا را بر روى آن بريزيد، سپس به مدت سى دقيقه در طبقه ميانى فر با درجه حرارت 180 درجه سانتى گراد قرار دهيد.
|
|
|