جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
برگر بدون نان
-(0 Body) 
برگر بدون نان
Visitor 712
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر :

900 گرم گوشت چرخ کرده کم چربي
230 گرم سوسيس دودي چرخ شده
85 گرم پنير پارمسان خرد شده در اندازه 2/5 در 5 سانتيمتر
3 يا 4 قاشق چايخوري فلفل دلمه اي قرمز کباب شده خرد شده به قطعات 2/5 سانتيمتري
نمک و فلفل
برگ کاهو به مقدار لازم
6 گوجه فرنگي ريز

طرز تهيه :

1 ـ گوشت چرخ کرده و سوسيس را با دست در کاسه اي بزرگ با هم مخلوط کنيد .نگران يکنواخت شدن آن نباشيد .چون به تدريج بيشتر مخلوط خواهند شد .مخلوط گوشت را به 12 کره هم اندازه تقسيم کنيد .هر يک از توپهاي گوشت را روي کاغذ روغني پهن کنيد تا به شکل دايره اي به قطر 10 و ارتفاع 1/5 سانتيمتر درآيد . پنير و فلفل دلمه اي را بر روي شش تا از برگرها تقسيم کنيد و برگرهاي ساده را روي آنها قرار دهيد .دو لايه برگر را به آرامي روي هم فشار دهيد تا لبه ها به هم بچسبند .نمک و فلفل را روي آنها بپاشيد .
2 ـ براي منقل ذغالي ، ذغالها را داخل منقل بچينيد ، توري يا سيني مخصوص کباب کردن را روي ذغالها قرار داده و با داغ شدن سيني ، برگرها را روي آن بچينيد .فاصله ذغال تا سيني را طوري تنظيم کنيد که برگرها بدون خطر سوختن ، به تدريج مغز پخت شوند . پس از گذشت 15 تا 18 دقيقه ، آنها را برگردانيد .براي کباب کردن برگرها روي سيني مخصوص گاز (گريل ) سيني را گرم کنيد .حرارت را در درجه متوسط قرار دهيد و برگرها را مطابق روش فوق کباب کنيد .
3 ـ براي سرو کردن، هر برگر را در بشقاب جداگانه بين برگهاي کاهو قرار داده و يک گوجه فرنگي ريز را با خلال دندان روي ساندويچ قرار دهيد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image