|
كيك اسفنجى
-(5 Body)
|
كيك اسفنجى
Visitor
657
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ/ 100 گرم پودر قند/ 75 گرم آرد سفيد. طرز تهيه: تخم مرغ ها و پودر قند را در يك ظرف پيركس ريخته و آن را درون ظرف بزرگترى محتوى آب جوش قرار داده و روى حرارت ملايم اجاق گاز بگذاريد و با هم زن دستى بزنيد تا مخلوطى غليظ و كمرنگ به دست آيد.آن را از روى حرارت برداريد و به هم زدن ادامه دهيد تا مخلوط سرد شود. سپس آرد را در آن الك كنيد. در صورتى كه مايل باشيد كيك اسفنجى شكلاتى تهيه كنيد، مى توانيد مقدار 25 گرم از آرد را با پودر كاكائو جايگزين كنيد. در يك قالب گرد به قطر حدود 20 سانتى متر يك قطعه كاغذ روغنى بيندازيد و روى آن را كمى چرب كنيد. مخلوط مايه كيك را در آن بريزيد و در فر كه با درجه حرارت 190 درجه سانتى گراد از قبل گرم كرده ايد به مدت 20 تا 30 دقيقه يا تا زمانى كه مغزپخت شده و سطح روى آن طلايى شود، بپزيد. سپس از فر خارج كرده روى يك شبكه سيمى برگردانيد و كاغذ روغنى را جدا كرده، بگذاريد كيك روى شبكه سيمى كاملاً سرد شود.
|
|
|