مواد لازم :
گوشت ماهيچه گوسفندي / 750 گرم
لپه / 500 گرم
رب گوجه فرنگي / قدري
ليموعماني / 5 عدد
روغن / 4 قاشق سوپخوري
پياز / 3 عدد
زردچوبه / 1 قاشق مرباخوري
فلفل قدري
نمک قدري
طرز تهيه :
پياز را خرد و با روغن به حدي سرخ مي کنيم که طلايي شود . بعد لپه را تميز مي کنيم و مي شوئيم و باپياز يک تفت مي دهيم .سپس گوشت را تکه تکه مي سازيم و داخل پياز و لپه مي ريزيم و حرارت را ملايم مي کنيم تا آب گوشت کشيده شود .بعد زردچوبه را اضافه مي نمائيم و به هم مي زنيم .بعد 5 تا 6 ليوان آب سرد داخل گوشت مي ريزيم و مي گذاريم جوش بيايد .بعد در ظرف را محکم مي بنديم و حرارت را ملايم مي کنيم . کمي که آبگوشت جوشيد و نيم پز شد ليمو عماني را تکه تکه مي کنيم و هسته آن را مي گيريم و داخل آبگوشت مي ريزيم و مي گذاريم گوشت کاملاً بپزد .در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سيب زميني اسلامبولي يا پشندي را پوست مي کنيم و با کمي نمک فلفل داخل آبگوشت مي ريزيم و مي گذاريم سيب زميني بپزد .
مي توانيم تمام مواد را در ظرف بکشيم و سر ميز ببريم و يا يکي دو قطعه گوشت با دو سه عدد سيب زميني با آبگوشت در ظرف بکشيم و بقيه ي مواد را خوب بکوبيم و گوشت کوبيده تهيه کنيم و در ديس بکشيم .بديهي است اگر با مقدار آب تعيين شده فوق گوشت نپزد بايد مقداري آب گرم به آن اضافه نمود. ممکن است يک قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي به اين آبگوشت اضافه کنيم .درصورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافي است .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ