|
دلمه فلفل با ماكارونى
-(4 Body)
|
دلمه فلفل با ماكارونى
Visitor
661
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم:150 گرم ماكارونى باريك معمولى يا رنگى2/ قاشق سوپخورى روغن زيتون/1 عدد پياز متوسط، خرد شده2/ حبه سير، كوبيده/2 عدد فلفل قرمز كوچك ريز خرد شده/ 500 گرم گوشت چرخ شده گوسفند يا گوساله/ 500 گرم گوجه فرنگى، خرد شده/ 50 گرم اسفناج، خرد شده/ يك قاشق سوپخورى برگ آويشن/ خرد شده (در صورت تمايل)/ نمك و فلفل به اندازه كافى/ 2 عدد فلفل دلمه اى سبز/ 2 عدد فلفل دلمه اى زرد/ 2 عدد فلفل دلمه اى قرمز. طرز تهيه:در قابلمه بزرگى آب ريخته و بر روى اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. ماكارونى را در آن ريخته و بجوشانيد تا نرم شود. آن را در يك آبكش خالى كنيد.روغن زيتون را در تابه بزرگى ريخته و پياز و سير و فلفل قرمز خرد شده را در آن بريزيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس گوشت چرخ شده را افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا گوشت سرخ شده و برشته شود. گوجه فرنگى را نيز اضافه كنيد و اين مخلوط را به جوش آوريد. بگذاريد 10 دقيقه بجوشد تا كمى غليظ شود سپس اسفناج را اضافه كنيد و بگذاريد كمى ديگر بجوشد تا برگ اسفناج نرم شود. آن را از روى حرارت اجاق برداريد و ماكارونى و آويشن را اضافه كرده خوب مخلوط كنيد. سر فلفل ها را پس از شست وشو و خشك كردن آنها برش دهيد و مانند دلمه فلفل معمولى داخل آنها را خالى كنيد. فلفل ها را در يك ظرف پيركس بچينيد و آنها را با مخلوط بالا پر كنيد. سر فلفل ها را در جاى خود قرار دهيد و آنها را به مدت 45 دقيقه بدون درپوش داخل فر كه با حرارت متوسط تنظيم كرده ايد بپزيد تا فلفل ها پخته و كمى برشته شوند.
|
|
|