جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه فلفل با ماكارونى
-(4 Body) 
دلمه فلفل با ماكارونى
Visitor 661
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:150 گرم ماكارونى باريك معمولى يا رنگى2/ قاشق سوپخورى روغن زيتون/1 عدد پياز متوسط، خرد شده2/ حبه سير، كوبيده/2 عدد فلفل قرمز كوچك ريز خرد شده/ 500 گرم گوشت چرخ شده گوسفند يا گوساله/ 500 گرم گوجه فرنگى، خرد شده/ 50 گرم اسفناج، خرد شده/ يك قاشق سوپخورى برگ آويشن/ خرد شده (در صورت تمايل)/ نمك و فلفل به اندازه كافى/ 2 عدد فلفل دلمه اى سبز/ 2 عدد فلفل دلمه اى زرد/ 2 عدد فلفل دلمه اى قرمز.
طرز تهيه:در قابلمه بزرگى آب ريخته و بر روى اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. ماكارونى را در آن ريخته و بجوشانيد تا نرم شود. آن را در يك آبكش خالى كنيد.روغن زيتون را در تابه بزرگى ريخته و پياز و سير و فلفل قرمز خرد شده را در آن بريزيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس گوشت چرخ شده را افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا گوشت سرخ شده و برشته شود. گوجه فرنگى را نيز اضافه كنيد و اين مخلوط را به جوش آوريد. بگذاريد 10 دقيقه بجوشد تا كمى غليظ شود سپس اسفناج را اضافه كنيد و بگذاريد كمى ديگر بجوشد تا برگ اسفناج نرم شود. آن را از روى حرارت اجاق برداريد و ماكارونى و آويشن را اضافه كرده خوب مخلوط كنيد. سر فلفل ها را پس از شست وشو و خشك كردن آنها برش دهيد و مانند دلمه فلفل معمولى داخل آنها را خالى كنيد. فلفل ها را در يك ظرف پيركس بچينيد و آنها را با مخلوط بالا پر كنيد. سر فلفل ها را در جاى خود قرار دهيد و آنها را به مدت 45 دقيقه بدون درپوش داخل فر كه با حرارت متوسط تنظيم كرده ايد بپزيد تا فلفل ها پخته و كمى برشته شوند.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image