مواد لازم :
تخم مرغ / 2 عدد
شير / 2 -3 قاشق سوپخوري
فيله گوجه فرنگي خرد شده / 2 عدد
پنير پيتزاي رنده شده /يک سوم پيمانه
روغن مايع /3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
سير / 1 حبه
جعفري / 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
املت به دو نوع لايه اي و مخلوط تهيه مي شود که ما اينجا املت قارچ را به روش لايه اي و املت پنير و گوجه فرنگي را به روش مخلوط تهيه مي کنيم .
مي توان به جاي جعفري از شويد و نعناع هم استفاده کرد .فيله گوجه فرنگي را خرد کرده و داخل روغن تفت مي دهيم .
تخم مرغها را داخل ظرف با چنگال کاملاً هم مي زنيم .نمک و فلفل اضافه مي کنيم .سيرحبه شده و سبزي را به گوجه فرنگي که روي حرارت است اضافه مي کنيم .
شير را به تخم مرغ اضافه مي کنيم و دوباره هم مي زنيم و اين مواد را داخل گوجه فرنگيها مي ريزيم و سريع هم مي زنيم .وقتي کاملاً گرفت مواد را وسط ظرف جمع مي کنيم و کناره هاي آن را منظم کرده پنير رنده شده را روي آنها مي ريزيم و در ظرف را مي گذاريم حرارت را ملايم مي کنيم تا پنير آب
شود.
*براي هرتخم مرغ حدوداً يک قاشق شيرکافي است .اگر اندازه ي تخم مرغ درشت باشد براي هر يک تخم مرغ مي توان از 1/5 قاشق شير استفاده کرد .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19) /س