مواد لازم :
شکر/1/2پيمانه
خامه زده شده/200گرم
تخم مرغ/3 عدد
وانيل/1/3 قاشق چايخوري
ورق ژلاتين /2 ورق
موز خرد شده/3 عدد
طرز تهيه:
ابتدا زرده و سفيده را جدا مي کنيم و زرده و شکر و وانيل را مي زنيم تا غليظ و کرم رنگ شود سپس سفيده را مي زنيم تا پوک و سفيد شود ورق ژلاتين را در 1/4پيمانه آب سرد حل مي کنيم و به طريق بن ماري آن را گرم مي کنيم تا کاملاً حل شود و سپس به زرده ها اضافه مي کنيم خامه زده شده و سفيده را هم با هم مخلوط کرده و زرده ها را به آن مي افزاييم و درآخر موزهاي خرد شده را هم اضافه مي کنيم ودر ظرف مخصوص به مدت 5 الي 6 ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم تا بسته شود.
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ