مواد لازم:
شير/4 ليوان
نشاسته/4 قاشق غذاخوري
شکر/4 قاشق غذاخوري
نشاسته را داخل شير حل کنيد.
شکر را داخل ظرف نچسب ريخته، روي حرارت قرار داده و با قاشق چوبي مرتب هم بزنيد تا شکر آب شده طلايي رنگ شود.
مخلوط شير و نشاسته را به شکر افزوده، حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد شکر در شير حل شود. آرام آرام هم بزنيد تا زماني که مواد فرم خامه بگيرد.
تمشک را ته ظرف بچينيد. کارامل را روي آن بريزيد. ظرف را به مدت 1/5 ساعت داخل يخچال قرار دهيد. سپس ميل نماييد.
منبع:ماهنامه تغذيه و سلامتي شماره 72 /س