جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
غذاي ترکي بوره ک
-(10 Body) 
غذاي ترکي بوره ک
Visitor 650
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

آرد گندم / 2 ليوان
تخم مرغ / يک عدد
آب / يک دوم ليوان
نمک / يک دوم قاشق چايخوري

مواد مياني :

گوشت چرخ کرده / 200 گرم
پياز متوسط / يک عدد
فلفل دلمه اي کوچک / يک عدد
گوجه فرنگي متوسط / يک عدد
جعفري خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه / به مقدار کم
روغن مايع / يک ليوان
آب / دو قاشق غذاخوري

طرز تهيه :

در کاسه اي آرد را الک کرده وسط آن را باز کرده تخم مرغ ، آب و نمک را افزوده و خميررا درست مي کنيم تا جايي ورز مي دهيم که به دست نچسبد . روي خمير را مي پوشانيم تا 10 دقيقه استراحت کند . بعد پياز راپوست کنده و ساطوري کرده در تابه اي روغن ريخته و پياز را چند دقيقه تفت داده و فلفل دلمه اي را نگيني خرد کرده به پياز مي افزاييم چند دقيقه تفت داده و فلفل دلمه اي را نگيني خرد کرده به پياز مي افزائيم . چند دقيقه که تفت خورد از روي حرارت برداشته گوشت را اضافه کرده بعد گوجه فرنگي را رنده مي کنيم . بعد جعفري ، نمک و فلفل و آب را مخلوط مي کنيم . سپس از خمير گلوله اي کوچک برداشته با وردنه باز کرده به اندازه ي يک نلبکي از مايع گوشتي برداشته وسط آن قرار داده خمير را بسته در روغن داغ سرخ مي کنيم .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image