مواد لازم :
آرد گندم / 2 ليوان
تخم مرغ / يک عدد
آب / يک دوم ليوان
نمک / يک دوم قاشق چايخوري
مواد مياني :
گوشت چرخ کرده / 200 گرم
پياز متوسط / يک عدد
فلفل دلمه اي کوچک / يک عدد
گوجه فرنگي متوسط / يک عدد
جعفري خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه / به مقدار کم
روغن مايع / يک ليوان
آب / دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
در کاسه اي آرد را الک کرده وسط آن را باز کرده تخم مرغ ، آب و نمک را افزوده و خميررا درست مي کنيم تا جايي ورز مي دهيم که به دست نچسبد . روي خمير را مي پوشانيم تا 10 دقيقه استراحت کند . بعد پياز راپوست کنده و ساطوري کرده در تابه اي روغن ريخته و پياز را چند دقيقه تفت داده و فلفل دلمه اي را نگيني خرد کرده به پياز مي افزاييم چند دقيقه تفت داده و فلفل دلمه اي را نگيني خرد کرده به پياز مي افزائيم . چند دقيقه که تفت خورد از روي حرارت برداشته گوشت را اضافه کرده بعد گوجه فرنگي را رنده مي کنيم . بعد جعفري ، نمک و فلفل و آب را مخلوط مي کنيم . سپس از خمير گلوله اي کوچک برداشته با وردنه باز کرده به اندازه ي يک نلبکي از مايع گوشتي برداشته وسط آن قرار داده خمير را بسته در روغن داغ سرخ مي کنيم .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ