جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه با نان لواش (دست پيچ )
-(10 Body) 
دلمه با نان لواش (دست پيچ )
Visitor 733
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده / نيم کيلوگرم
جعفري و ترخان / 2 پيمانه
گردو / 2 قاشق غذاخوري
زرشک / 2 قاشق غذاخوري
پياز / يک عدد
گوجه فرنگي متوسط / 2 عدد
روغن ، نمک ، فلفل و نان لواش / به اندازه ي کافي

طرز تهيه :

سبزي ها را پاک و خرد مي کنيم .مغز گردو را مي کوبيم ، زرشک را پاک کرده و مي شوييم .
در يک ظرف مقداري روغن ريخته ، گوشت و پياز خرد شده را روي آن مي ريزيم . بعد سبزيها ، مغز گردو ، زرشک ، نمک ، فلفل و گوجه فرنگي خرد شده را به همراه دو استکان آب به آن اضافه مي کنيم و با حرارت ملايم مي گذاريم پخته و آب آن تمام و سرخ شود .
دور نان هاي لواش را در مي آوريم و به شکل چهار گوش يا مستطيل مي بريم ،در وسط هر تکه نان مقداري از مايه گوشت را مي گذاريم بعد نان مقداري از مايه گوشت را مي گذاريم . بعد نان را مثل بقچه يا به شکل دلمه يا به شکل لوله در مي آوريم .
ظرف مخصوص فر را چرب کرده و دلمه ها را داخل آن مي چينيم و با حرارت ملايم مي گذاريم نان ها سرخ شود .يا مي توانيم دلمه ها را دانه دانه روي حرارت ملايم در ماهي تابه سرخ کنيم .
وقتي دلمه ها سرخ شد در ديسي يک برگ کاهوي شسته شده مي گذاريم و دلمه ها را روي آن مي چينيم .
مي توانيم براي تزئين کمي زعفران حل کرده و به شکل خال خال روي دلمه ها بگذاريم و يا با سبزيجات آن را تزئين مي کنيم .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image