مواد لازم :
گوجه فرنگي درشت / 5 عدد
گوشت چرخ کرده / 250 گرم
پياز / يک عدد
جعفري / 150 گرم
برنج / يک فنجان
لپه / يک فنجان
روغن يا کره / 5 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل و دارچين به مقدار کافي
آب گوجه فرنگي / يک فنجان
طرز تهيه :
ابتدا گوشت را با پياز رنده شده سرخ کنيد .
برنج و لپه را جداگانه بپزيد .سپس برنج ، لپه ، گوشت و پياز سرخ شده را با هم مخلوط کرده و نمک ، فلفل و دارچين را به آن اضافه کنيد .
قسمت بالاي گوجه فرنگي ها را برش بدهيد و داخل آنها را خالي کنيد . مخلوط آماده شده را داخل گوجه فرنگي ها بريزيد و از قسمت بريده شده گوجه فرنگي ها به عنوان در استفاده کنيد . سپس آنها را آهسته در داخل ظرف بچينيد و روي آن روغن ، آب گوجه فرنگي و کمي آب ريخته و بگذاريد روي حرارت .
منبع: ماهنامه سراي مهر(ش19).
/س