مواد لازم :
سيب زميني پخته / 2 کيلو
کره / 160 گرم
شير / 1/2 ليوان
سس تند / 1 قاشق غذاخوري
پنير پيتزا / 250 گرم
گوجه فرنگي رنده شده / 3 عدد
سوسيس / 150 گرم
خامه / 100 گرم
پنير فتا / 100 گرم
پنير چدار /150 گرم
تخم مرغ / 1 عدد
برگ ريحان تازه / 150 گرم
بادام زميني بو داده /100 گرم
سير / 1 حبه
پنير پارميسان /30 گرم
طرز تهيه :
ابتدا سيب زميني هاي پخته را ريز کرده سپس پوره کنيد و بعد با کره و شير مخلوط نماييد .مايه ي سيب زميني را به 3 قسمت تقسيم کنيد . سوسيس ها را به صورت حبه قندي ريز کنيد و با گوجه فرنگي در تابه تفت دهيد .سپس يک قاشق مرباخوري سس تند به آن بيفزاييد و با يک قسمت از پوره مخلوط و در کف قالب کيک پهن کنيد .پنير فتا را رنده کرده و با پنير چدار و پارميزان مخلوط نماييد .بعد با زرده ي تخم مرغ قسمت ديگري از پوره را مخلوط کرده و يک لايه ديگر روي لايه ي سوسيس بريزيد و پهن کنيد .سپس برگ ريحان را در خرد کن ريخته و بادام زميني را به آن اضافه نماييد و آنگاه سير و خامه را بيفزاييد و با يک قسمت ديگر پوره مخلوط کنيد . اکنون مواد را داخل قالب در طبقه ي آخر بريزيد و روي آن را پنير پيتزا بريزيد ؛ سپس در فر با دماي 200 درجه سانتيگراد به مدت 35 تا 40 دقيقه پخته و با برگ ريحان تزئين نماييد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19) /س