مواد لازم :
ماهي 450 گرم
تخم مرغ پخته / 6 عدد
سس مايونز / 3 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي / 2 عدد
جعفري ساطوري شده / 1 قاشق سوپخوري
ترخون / 1 قاشق سوپخوري
شاهي / 1 قاشق سوپخوري
شاهي / 1 قاشق سوپخوري
آب ليمو ترش / 2 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمک قدري
طرز تهيه :
روغن ماهي را کاملاً مي گيريم و آن را با چنگال نرم مي نمائيم .آبليمو و سبزي خرد شده و سس مايونز و کمي نمک و فلفل به آن مي زنيم . تخم مرغها را از وسط به درازا دو نيم مي نمائيم .زرده ي آن را خارج کرده و از رنده رد مي نمائيم و زرده را داخل مخلوط ماهي مي کنيم و نصفه هاي سفيده ي تخم مرغ را با اين مخلوط پر مي نمائيم . گوشت گوجه فرنگي را به شکل خلال بلند و باريک بريده و روي تخم مرغها قرار مي دهيم و با برگ جعفري روي آن را تزئين مي کنيم .مقداري برگ مغز کاهو در ديس چيده و تخم مرغها را روي آن مي چينيم .در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين اردور براي 4 تا 6 نفر کافيست .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ