مواد لازم :
کرفس خام خرد شده / 150 گرم
سوسيس / 150 گرم
سس گوجه فرنگي / 1 فنجان
جعفري ساطوري شده / 2 قاشق سوپخوري
پنير / 2 قاشق سوپخوري
کره / 100 گرم
طرز تهيه :
ساقهاي لطيف کرفس را به طول 4 انگشت مي بريم و مي شوئيم در آب و کمي نمک مي جوشانيم تا کاملاً نرم شود .بعد آنها را در صافي مي ريزيم و در ظرفي قرار مي دهيم و نصف کره را روي آن مي گذاريم و بعد ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا کره کاملاً به خورد کرفس برود . سوسيس ها را در بقيه ي کره کمي سرخ مي کنيم .ظرف مستطيل شکل را انتخاب کرده نصف سس را ته ظرف مي ريزيم . سوسيس ها پشت سر هم به عرض ديس مي چينيم و روي هر سوسيس را با يک کرفس مي پوشانيم و روي کرفسها را کمي سس مي دهيم و کمي هم پنير و جعفري روي آنها مي پاشيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين اردور براي 4 تا 6 نفر کافيست .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ