مواد لازم :
زردآلو / 1000 گرم
شکر / 500 گرم
آهک / قدري
هل / قدري
گلاب / 2 قاشق سوپخوري
سفيده ي تخم مرغ /1 عدد
طرز تهيه :
آب را جوش آورده زردآلوها را در آن ريخته پوستش را بکنيد . مواظب باشيد دمش کنده نشود .سپس قدري آهک درآب سرد ريخته و همش بزنيد . همين که ته نشين شد ، آب زلالش را صاف کرده روي آلو زرد بريزيد و بگذاريد يک ساعت بماند .سپس آهک را دور ريخته روي آلوها آب شيرين بريزيد و دو سه بار بشويد ولي مواظب باشيد صدمه اي به آلوها نرسد . چرک شکر را با سفيده ي تخم مرغ گرفته ، صافش نمائيد .دو جوش که زد آلوهازرد ها را در شکر بريزيد و روي آتش ملايم بجوشانيد .همين که شکر کمي قوام گرفت ،قدري هل و گلاب به آن مخلوط کرده يک جوش که زد آن را برداريد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ