جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


مرباي زردآلو
-(7 Body) 
مرباي زردآلو
Visitor 696
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

زردآلو / 1000 گرم
شکر / 500 گرم
آهک / قدري
هل / قدري
گلاب / 2 قاشق سوپخوري
سفيده ي تخم مرغ /1 عدد

طرز تهيه :

آب را جوش آورده زردآلوها را در آن ريخته پوستش را بکنيد . مواظب باشيد دمش کنده نشود .سپس قدري آهک درآب سرد ريخته و همش بزنيد . همين که ته نشين شد ، آب زلالش را صاف کرده روي آلو زرد بريزيد و بگذاريد يک ساعت بماند .سپس آهک را دور ريخته روي آلوها آب شيرين بريزيد و دو سه بار بشويد ولي مواظب باشيد صدمه اي به آلوها نرسد . چرک شکر را با سفيده ي تخم مرغ گرفته ، صافش نمائيد .دو جوش که زد آلوهازرد ها را در شکر بريزيد و روي آتش ملايم بجوشانيد .همين که شکر کمي قوام گرفت ،قدري هل و گلاب به آن مخلوط کرده يک جوش که زد آن را برداريد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image