مواد لازم :
پنير سفيد(فتا)/ 100 گرم
جعفري خرد شده / 2 تا 3 قاشق غذاخوري
زيره با رازيانه /يک قاشق مرباخوري
سفيده ي تخم مرغ / يک عدد
خمير پيتزا / به مقدار لازم
روغن براي سرخ کردن /به مقدار لازم
طرز تهيه :
1 ـ پنير و جعفري و اگر دوست داشته باشيم زيره يا رازيانه را مخلوط مي کنيم .
2 ـ خمير را باز کرده و به اندازه ي دلخواه قالب مي زنيم .
3 ـ از مواد مخلوط شده يک قاشق مرباخوري وسط خمير مي گذاريم .
4 ـ دور خمير را سفيده ي تخم مرغ مي ماليم .
5ـ يک طرف خمير را بر مي گردانيم و لبه ها را خوب محکم مي کنيم .
6 ـ پيراشکي ها را در روغن داغ سرخ مي کنيم تا طلايي شوند ، سپس داخل صافي مي گذاريم تا روغن اضافي آن خارج شود .
نکته :روغن را ابتدا خوب داغ کرده و پس از آن حرارت را کم مي کنيم تا پيراشکي ها خوب سرخ شوند .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ