مواد لازم براي حدود 32 عدد شيريني
خمير مارسپيان / 250 گرم
پودر قند / 80 گرم
آب انگور / 3 قاشق غذاخوري
انجير خشک / 32 عدد
مارمالاد پرتقال / 4 قاشق غذاخوري
خرده بادام يا مغز گردوي کاراملي رقيق /100 گرم
طرز تهيه :
خمير مارسپيان از ترکيب 500 گرم پودر بادام با 500 گرم پودر شکر و يک پيمانه آب يا گلاب تهيه مي شود .
مارسپيان را با پودر قند الک شده و آب انگور مخلوط مي کنيم .
هر انجير را در پوششي از مخلوط فوق قرار مي دهيم و به شکل گردو در مي آوريم .
مارمالاد پرتقال را کمي حرارت مي دهيم و هم مي زنيم تا صاف شود .
آنگاه شيريني هاي انجيري را اول در مارمالاد و سپس در مايه ي کاراملي بادام يا مغز گردويي مي غلتانيم .
در پايان ، شيريني هاي انجيري را روي يک کاغذ مومي مي چينيم و صبر مي کنيم تا کاملاً خشک شوند .
شيريني هاي انجيري را در کاغذهاي چين دار قرار داده و در قوطي در بسته نگه مي داريم .
هر عدد شيريني ،حدود 90 کالري انرژي دارد .
منبع:ماهنامه سراي مهر(ش19)/خ